Rådgivning och webbstrategi

Internet är stort, komplext och under ständig förändring. Det är också viktigt att ha en webbstrategi, en övergripande plan för hur man gör rätt saker. Det är för dig som på något sätt påverkar hur ditt företags internetnärvaro ser ut. Ansvarar du för den digitala kommunikationen på ett större företag eller arbetar med att genomföra strategiska webbprojekt.

Rådgivning och webbstrategi
Vad innehåller en webbstrategi? Webbens innehåll och struktur ska stödja affärsplanen och hjälpa er att nå era mål när det gäller kommunikation.

Webbplatser
Vi gör snygga webbplatser som presenterar innehållet pedagogiskt. Vi är helhetsleverantörer från idé till färdig lösning i valfritt publiceringssystem, men ofta blir det Drupal eller WordPress.

E-handelsystem
Vi kan hjälpa er utveckla en webshop till er butik om ni vill sälja varor på nätet. Vi jobbar med de flesta e-handelssystemen som t.ex. PrestaShop, OpenCart, Magento vilket är den mest populära plattformen för e-handel.

Appar & mobila lösningar
Appar finns inte bara till smartphones och läsplattor. Vi hjälper er att ta fram den webbapps-lösning som passar ert företaget bäst, det kan vara en app eller med responsive design som blivit stort under 2013.

Webbdesign
Företagets webbplats är ofta första kontakten med varumärkets grafiska profil (visuella identitet). En bra webbplats handlar om en stabil plattform med lika delar funktionalitet, användarvänlighet och en tydlig varumärkesupplevelse, snygg design är viktigt för varumärket.

webb ehandel webshop

Vi har jobbat med e-handel för flera andra aktörer och vi är positiva till integration av sociala medier för att öka engagemanget i produkterna. När det gäller sociala medier som Facebook kan det vara svårt att få exponering för butiken och det går ofta inte snabbare att genomföra köpet.

För renodlade e-handlare är det viktigt att göra klart för sig vad som är företagets kärnverksamhet. Många e-handlare är egentligen bara en sajt, en marknadsförare och kundservice – resten finns utlagt på partners.

Med en webshop kommer företaget att få fler produktbeskrivningar och bilder att hantera. Att göra en webshop är inte så enkelt som att konvertera besökare till kunder. Kunder ställer allt högre krav på bra information och tydliga och bra bilder. Ska du ha en webshop är det viktigt att börja med en kravspecifikationer som säger hur bilder och texter ska visas och vara utformade i butiken för dess kunder.

Advertisements