Webbtexter

Webbhotell och domän webben med många organ betalar förutom att designa och installera platsen för en årlig avgift för varje år från 2400 till 3600. Hos oss har du ingen kostnad dyrt, men de betalar bara 250-350 dollar per år för ditt webbhotell och domän. Om du vill att sidan i wordpress tema kommer att bli en kostnad på 500 kronor.

webbtexter

För hjälp och installation kommer att hjälpa dig med beställningen av domännamnet, hemsida och installation av e-posthantering. Det finns också tillgång till att skapa din egen blogg, fotogalleri, besöksstatistik, etc. En komplett lösning ekonomiskt, smart för mina klienter, helt enkelt!
Bilder och hjälper dig att hitta lämpliga bilder till din webbplats. De bilder som du köper från en resurs på ca 50-100 per foto. Detta är vad som behövs som grund för en webbplats i ca 8 sidor. Prisexempel: 1000 kr för cirka åtta fotografier, inklusive en timme researchtid & Svar.

Fotograf Porträtt av fotografier eller bilder av produkter i centrala Stockholm för ungefär en timme och redigering. Du kan få cirka åtta bilder i hög upplösning och i webbformat. Pris: 1500 kr. Inspelning med dig som kund. Porträtt och bilder på produkten i din miljö. Cirka 2,5 timmar och redigering. Du kan få bilderna i hög upplösning och i webbformat.

webbhotell för hemsida

Webb texter jag kommer att hjälpa dig att skriva din webbplats text. Kan jag rita eller texter du redan har, eller skriva nya från scratch. Pris: 1500 SEK grundläggande introduktion till grunderna i publiceringsverktyget och en översyn av webbplatsen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s